Vierasmaja | Makuuaitta

Vierasmaja höylähirrestä
Makuuaitan mittakuva
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa
Hinta alkaen: 
1 030 €
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
1 030 €

Vierasmaja tai makuuaitta höylähirrestä

Makuuaitan toimitukseen sisältyvät 28 mm:n vahvuiset seinähirret, lattian ponttilaudoitus, katon ponttilaudoitus sekä ovi ja ikkuna valmiina asennusvalmiina elementteinä. Myös kaikki kokoonpanossa tarvittavat kiinnitystarvikkeet sisältyvät toimitukseen.

Vesikatemateriaaliksi musta palahuopakate ja reunakaistat kiinnitystarvikkeineen ovat saatavissa lisävarusteena 210 euron hintaan.

Tämä piharakennus sopii hyvin myos varastovajaksi, ainakin talviaikoina, vaikka pihavaja palvelisikin kesäisin makuuaittana.

Lisätietoja vierasmajasta

Rakennuksen sisämitta on 2,2m x 2,2m (4,84 m2).

Vierasmajan rahtipaino on noin 600 kg.

Tämän tuotteen normaali toimitus edellyttää, että purkupaikalle on saatavilla trukki tai trukkipiikeillä varustettu traktori jakelun tapahtuessa, ajankohta sovitaan ennakkoon. Jos jakelu joudutaan suorittamaan nosturiautolla, tästä aiheutuu yleensä huomattavia lisäkustannuksia.

Jos kuitenkin haluat toimituksen nosturiautolla, niin olethan meihin yhteydessä ja sovitaan edullisin ja järkevin jakelutapa!

P.S. Myös nouto sovitusta DB Schenkerin (Kiitolinjan) terminaalista onnistuu ja kustannukset ovat tällöin edulliset.

P.S.2. Tämän kokoisen lähetyksen purku onnistuu myös sillä tavalla, että kuljettajan apuna on kaksi apumiestä tavaran saapuessa. Tällöin pidempi materiaali puretaan käsin ja kuljetuspakkauksessa alla oleva lyhyempi mateiaali hoituu jakeluauton takalaidan ja pumppukärryn avulla...

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Ei vielä arvosteluja