Wood-Group info

Yritysinfo

Wood-Group.fi on useiden eri pohjalaisten yritysten tuotteiden markkinointiin panostava verkkokauppa. Olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään materiaalihankinnan, tuotannon ja markkinoinnin kehittämisessä.

Kotimaista laatua järkihintaan

Pitkäjänteinen yhteen hiileen puhaltaminen on auttanut meitä niin hankintojen kilpailuttamisessa kuin myös muiden toimintojen tehostamisessa. Olemme kustannustehokkaita ja siksi voimme tarjota Sinulle kunnon materiaaleista valmistettuja kotimaisia tuotteita järkihintaan.

Wood-Group:in tarina

Tarina alkaa vuosituhannen alussa, noin 15 vuotta sitten. Suomenselällä, Kuusiokuntien alueella viritettiin tuolloin puualan yritysten markkinoinnin yhteistyötä EU-hankkeen turvin.

Salopuu Ky:n yrittäjä Kari Salo lähti hankkeen ruoriin ja sai mukaan kymmenkunta seutukunnan puualan yrittäjää. Oltiin esillä messuilla yhteisosastoilla ja suunniteltiin uusia tuotteita olemassa olevien lisäksi. Tuolloin myös rakennettiin yhteiset kotisivut. Sivut olivat osalle yrityksistä ensimmäinen mahdollisuus saada tuotteensa kunnolla nähtäville.

Hanke päättyi muutamaa vuotta myöhemmin ja Wood-Group muuttui Salopuu Ky:n aputoiminimeksi. Yhteistyö ei kuitenkaan loppunut, markkinoinnin lisäksi sitä on syvennetty myös tuotesuunnittelussa.

Salopuu yrityksenä on jo 30 vuoden ikäinen.