Pate puuvaja | Hirsilato

Pyöröhirsinen puuvaja Pate
Hirsilato Pate
Puuvajan mitat
Kategoria: 
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa
Hinta alkaen: 
1 690 €
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
1 690 €

Halkovaja | puulato pyöröhirrestä

Puuvaja valmistetaan 100 mm:n pyöröhirrestä. Hirsinen puuliiteri on malliltaan perinteisen pohjalaisen tyylinen alhaalta ylöspäin levenevä.

Puuladon hirsitoimitus sisältää kaikki pyöreät osat, kuten ladon seinähirret, kattohirret ja lattianiskat. Toinen toimitusvaihtoehto on täydellinen puuosatoimitus joka sisältää myös lattialaudoituksen, katon raakapontin ja oven.

Lisävarusteena voidaan toimittaa myös musta palahuopakate tarvikkeineen.

Halkoliiterit voidaan toimittaa myös valmiiksi värjättyinä. Värinä on tällöin punertavan ruskea Oregon Pine kuten tuotteen pääkuvassa näkyy.

Pate puuvajan lisätietoja

Tämän tuotteen normaali toimitus edellyttää, että purkupaikalle on saatavilla trukki tai trukkipiikeillä varustettu traktori jakelun tapahtuessa, ajankohta sovitaan ennakkoon. Jos jakelu joudutaan suorittamaan nosturiautolla, tästä aiheutuu yleensä huomattavia lisäkustannuksia.

Jos kuitenkin haluat toimituksen nosturiautolla, niin olethan meihin yhteydessä ja sovitaan edullisin ja järkevin jakelutapa!

P.S. Myös nouto sovitusta DB Schenkerin (Kiitolinjan) terminaalista onnistuu ja kustannukset ovat tällöin edulliset.

Kommentit

Moi. Paljonko katon pinta-ala on neliömetreissä?
Käyttäjän Kari kuva

Hei. Kiitokset yhteydenotostasi. Vastaaminen on jäänyt koska järjestelmä ei aiemmin ilmoittanut saapuneista kommenteista, nyt virhe on kuitenkin korjattu. Katon lappeiden yhteenlaskettu pinta-ala on 14,7 m2 ja ylhäältä katsoen katon vaatima pinta-ala maapohjan suunnassa on 13,1 m2.

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Keskimäärin: 3.1 (16 arvostelua)