Kahden auton katos | Autotalli

⇓ Valitse versio ja varustelu ⇓: 
8 614 €

Kahden auton katos | Autotalli kahdelle autolle elementeistä

Autokatos muodostuu 120 cm:n levyisistä elementeistä ja se voidaan toimittaa eri kokoisina versioina 120 cm:n jaolla. Autotalli on nopea ja helppo pystyttää joko pilariperustukselle tai kivijalan päälle. Autokatokset voidaan valmistaa monina eri versioina asiakkaan tarpeen mukaan. Seinän mitta on aina 120 cm:n kerrannainen. Joskus teemme myös 60 cm:n muutoksia, joten kysy tarvittaessa.

Peltikatevalmius sisältää aluskatteen ja ruoteet, huopakatevalmius katon raakaponttilaudoituksen. Räystään aluslaudoitus sisältyy peltikateversiossa hintaan, huopakateversiossa se on valittavissa optiona. Tämä siitä syystä, että peltikatteisessa versiossa aluskate on muuten näkyvillä räystään alapuolelta, kun taas huopakatteella varustetussa autokatoksessa katon ponttilaudoitus (umpilaudoitus) peittää sen.

Vakiotuotteiden lupakuvat rakennusvalvontaa varten toimitetaan asiakkaalle veloituksetta, räätälöidyt kohteet sovitaan erikseen.

Autokatokset on lähtökohtaisesti hinnoiteltu peltikatevalmiudella ja ilman ikkunoita.

Nyt saatavissa myös sivulle kaatavalla pulpettikatolla.

Myös räätälöidyt autotallit / autokatokset

Kattokulma on yleensä 1:3, mutta tarvittaessa muutkin kulmat onnistuvat. Myös murrettu harjakatto / porrastettu pulpettikatto ovat vaihtoehtoina. Seinäkorkeutta ja oviaukon korkeutta sekä leveyttä voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Jos sinulla on ehdotus haluamastasi vaihtoehdosta joka ei ole meillä vakiona niin kysy, yhdessä löydämme varmasti ratkaisun.

Ongelmia tontille rakennettavan pinta-alan kanssa?

Yleensä, jos 30 % seinäpinta-alasta on avoimena, rakennus ei kuluta tontin rakennusneliöitä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa oman kunnan rakennusvalvonnasta. Tästä syystä tuotteemme ovat saatavilla myös sivu osittain avoimena. Esim. 6 metriä pitkän autokatoksen sivu muodostuu viidestä 120 cm leveästä elementistä ja jos avo-osa on 2 / 5, niin tällöin avonaisen osan pituus on 2*120 cm=240 cm.

Avonaisen osan yläosa sisältää liimapuupalkin ulkoverhouksineen. Lisäksi tolpat vinotukineen.

Autotallit lämpöeristevalmiudella

Autotallit voidaan toimittaa myös lämpöeristevalmiudella. Tällöin elementeissä ovat tuulensuojalevyt sekä tuuletusraot ulkovuorilaudoituksen alla. Lisäksi ikkunoissa on tällöin lämpölasit.Lämmin autotalli on todella edullinen toteuttaa sitten vaikka jälkeenpäinkin kun tuulensuojalevyt ja tuuletusrimat ovat jo valmiiksi ulkoverhouksen alla!

NYT ON MAHDOLLISTA SAADA MYÖS KASAUSPALVELU KAUTTAMME, KYSY SAATAVUUS!

Autokatoksen materiaaliluettelo

 • alajuoksu painekyllästetty 48*123
 • runkotolppa mitallistettuna 35*120, elementit yhdistettyinä koko 70*120 + elementin keskellä lisäksi 35*120
 • yläjuoksu 35*120 mitallistettuna
 • ulkovuorilaudoitus 20*120 ulkovuorilauta
 • peitelaudat 20*95 mitallistettuna
 • räystäslaudat 20*120 mitallistettuna
 • räystään aluslaudoitus 20*95 mitallistettuna peltikatevalmiuteen
 • tehdasvalmisteiset kattotuolit
 • ruoteet 32*100
 • ikkunaelementeissä 5 mm:n lasi, vesipelti sekä pielilaudoitus
 • toimitus sisältää kaikki kiinnitystarvikkeet lukuunottamatta peitelistojen ja räystäslautojen sekä ruoteiden kiinnitysnauloja
 • vesikatemateriaali ei sisälly toimitukseen

Pohjan ala on 6000*6000

Kattopellin pituus 3800 mm (jos haluat tilata kattopellit ennen toimitusta)

Tämän tuotteen normaali toimitus edellyttää, että purkupaikalle on saatavilla trukki tai trukkipiikeillä varustettu traktori jakelun tapahtuessa, ajankohta sovitaan ennakkoon. Jos jakelu joudutaan suorittamaan nosturiautolla, tästä aiheutuu yleensä huomattavia lisäkustannuksia.

Jos kuitenkin haluat toimituksen nosturiautolla, niin olethan meihin yhteydessä ja sovitaan edullisin ja järkevin jakelutapa!

P.S. Myös nouto sovitusta DB Schenkerin (Kiitolinjan) terminaalista onnistuu ja kustannukset ovat tällöin edulliset.

Kommentit

Comment: 
Mikä lie oviaukon korkeus?
Käyttäjän Kari kuva

Comment: 
Hei. Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Jostakin syystä järjestelmä ei ollut ilmoittanut minulle kysymyksestäsi. Oviaukon korkeus on 206 cm perustuksen pinnasta oviaukon yläreunaan. Yläkappale pois jättämällä korkeutta voi kasvattaa vielä 25 cm:n verran. Lisäksi tulee tietysti perustuksen korkeus.

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Keskimäärin: 4.1 (179 arvostelua)