Kylpytynnyri WG-Plastic

Kylpytynnyri muovikansi päällä
Kylpytynnyri ilman kantta
Kylpytynnyrin tarjoilutaso
Kylpytynnyrin mukikupit rosterista
Kylpytynnyrin altaan sisäosa
WG-plastic kylpytynnyrin lahoamaton penkin alunen
Arvioitu toimitusaika: 
5 viikkoa
Hinta alkaen: 
1 990 €
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
1 990 €

Muovinen kylpytynnyri lämpöpuuverhouksella

Muovinen kylpytynnyrin allas on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Kylpytynnyri on ympäriinsä lämpöeristetty kantta lukuunottamatta. Altaan selkänoja on kallistettu sopivan istuma-asennon saavuttamiseksi. Altaan väri on graniittikuvioinen ja kannen väri musta. Muovinen allas on hygieeninen ja helposti puhdistettava.Altaan pohjan muotoilu mahdollistaa tyhjennyksen ilman vaivalloista venetulppaa. Vettä altaaseen menee ainoastaan1300-1400 litraa. Pieni vesimäärä nopeuttaa lämmittämistä oleellisesti. Käytämme kaikissa tuotteissamme 30 kW:n - 35 kW:n tehoisia puulämmitteisiä kamiinoita. Ulkolainen kamiina on teholtaan 30 kW, kotimainen hieman tehokkaampi 35 kW. Veden poisto tapahtuu 50 mm:n poistoputken kautta.

Ulkoverhous on kotimaista lämpöpuuta ja suojakäsittely väriin tumma pähkinä. Altaan ulkoreunus on muotoiltu suojaamaan kylpytynnyrinpuuverhousta, joten lahoamista ei pääse tapahtumaan puuosille.Tämän kylpytynnyrin rakenne on suunniteltu todella pitkäikäiseksi. Ainoa huoltotarve on paljun puumateriaalin öljykäsittely vuosittain ja mieluiten keväällä roudan ollessa vielä maassa. Siihen aikaan ilman kosteus on pienimmillään ja suojaöljy imeytyy puuhun hyvin.

Huom! Kamiina on sijoitettu kiinteästi näppärään telineeseen kylpytynnyrin sivulle, joten se ei tarvitse erillistä alustaa! Lisäksi veden kierto on tällä tavalla optimoitu altaan ja kamiinan korkeuden suhteen riippumatta asennuspaikasta.

Tilauksen yhteydessä voit määrittää myös tyhjennysventtiilin sijainnin kamiinan suhteen (kamiinan sijainti klo 6) kellotaulun avulla klo 7, 11 tai 3 kellotaulun mukaan. Varsinkin terassiasennuksessa tämä on usein erittäin tärkeä ominaisuus.

TUOTTEELLA ON 5 VUODEN TAKUU !

Tähän kylpytynnyriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita

Sirot ja tukevat portaat on varustettu liukastumisen estämiseksi liukuesteurilla. Lisäksi portaisiin on saatavissa myös porraskaide.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut juomakupit on upotettu kätevästi altaan reunukseen. Kannen ollessa päällä ne ovat reunan alla suojassa.

Lisäksi tarjoilutaso sekä LED-valaistus ovat suosittuja lisävarusteita.

  • istuinkorkeus on useimmille sopiva 36 cm
  • selkänojan korkeus 69 cm
  • altaan halkaisija 180 cm, sisämitta 172 cm
  • kokonaiskorkeus 104 cm

Kamiinan mittatietoja sen sijaitessa omassa telineessään:

  • pituus 65 cm 
  • leveys 43 cm (baltian kamiinan leveys 40 cm)
  • korkeus 60 cm
  • paljun ja kamiinan väli 10 cm
  • piipun hatun korkeus perustuksen pinnasta noin 270 cm

Kommentit

WG-Plastic kylpytynnyri ylitti villeimmätkin odotukseni: nopea lämmittää pakkasellakin, laadukas työnjälki, näyttävä kokonaisuus. Kerrassaan mainio hankinta! Suosittelen, mikäli kaatteelliset katseet eivät häiritse...
Käyttäjän Kari kuva

Kiitokset Mikko positiivisesta palautteestasi. Mukavaa että olet tyytyväinen hankintaasi!

Vuoden kovan käytön jälkeen voin edelleenkin todeta, että kylpytynnyri on laadultaan täysi kymppi! Kahta en siis vaihda: emäntää kylpyseurana - ja toisen jokainen jo arvaakin...
Käyttäjän Kari kuva

Hieno juttu. Tuote on täysin kotimainen, joten voit olla varma että siitä on sinulle iloa pitkäksi aikaa! Mukavaa kevään jatkoa.

Lisää uusi kommentti

Värimallit: 
Arvostele tuote: 
Keskimäärin: 3.6 (38 arvostelua)