Siirrettävä kylpypalju

Mobiilipalju sivulta
Mobiilipalju etuvasemmalta
Mobiilipalju edestä ylhäältä
Mobiilipalju takaa ylhäältä
Mobiilipalju takaa vasemmalta
Paljun harmaa allas
Paljun sininen allas
Rosteripaljun allas
Arvioitu toimitusaika: 
6 viikkoa
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
7 500 €

Siirrettävä kylpypalju alumiinialtaalla | Mobiilipalju

Alumiinialtaalla varustettu kevyt ja kompakti vedettävä kylpypalju on helppo kuljettaa minkä tahansa auton perässä. Tätä mobiilipaljua on vaivatonta siirrellä kodin ja mökin välillä tai vaikkapa kuljettaa mukana tuttavien luona vieraillessa, jos heillä ei vielä ole omaa paljua. Ja jos itsellä ei satu olemaan johonkin aikaan käyttöä paljulle, niin sitä voi vaikka vuokrata kohtuullista korvausta vastaan.

Metallinen mobiilipaljun runko kestää huonojenkin mökkiteiden retuutukset väsymättä.

Allas on pulverimaalattua 3 mm:n vahvuista merialumiinia ja ulkoverhous kuvioitua koivuvaneria, joka homesuojatun värikäsittelyn jälkeen on lakattu kestävällä uretaanilakalla.

Mobiilipaljun altaan järkevän rakenteen ansiosta vesitilavuus on ainoastaan 1600 litraa reilusta koosta huolimatta. Kylpijöitä paljuun sopii 6-8 henkilöä kerrallaan riippuen kylpijöiden koosta.

Reilun kokoinen alumiinista valmistettu saranoitu tavaralaatikko on näppärä oivallus porrasaskelman, polttopuiden, letkun ym. tarvikkeiden kuljetukseen. Laatikko on varustettu kunnollisin lukitussalvoin ja kannen tiivistein.

Paljun kansi on kestävää lasikuitua ja kahdella sivulla on kahvat helpottamassa kannen siirtelyä.

Tehokas integroitu kamiina lämmittää kylpypaljun kylpykuntoon n. 2,5 tunnissa. Kamiinan pesän pituus on 120 cm. Savupiippu ja hattu sekä nuohoustyökalu sisältyvät toimitukseen.

Porrasaskelmissa on liukuesteurat turvallisuuden vuoksi.

Paljun allas on ympäriinsä eristetty 30 mm:n uretaanieristeellä ja paljun pulverimaalattu alumiininen sisäallas on todella siisti ja helppo pitää puhtaana. Altaan värivaihtoehdot ovat sininen ja harmaa. Myös muut värit voidaan toimittaa RAL värikartan mukaan 100 euron lisähintaan. Maalauksen päällä on vielä lisäsuojana väritön uretaanilakka!

Pohjassa on kanttaukset sekä kallistus poistoventtiiliä kohti, joten se tyhjenee kokonaan ilman pohjalle jääviä lätäköitä.

Viimeistellyt yksityiskohdat ovat hioutuneet vuosien tuotekehityksen myötä. Kylpypaljun reunus on valmistettu kestävästä ja vääntyilemättömästä kulutusmuovista. Kannen lasikuitukannen reuna on suojattu muovisella reunanauhalla, joten kannen liikuttelu reunuksen päällä käy vaivattomasti.

Kamiinanavupiippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on varustettu lämpösuojalla.

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Ei vielä arvosteluja