Siirrettävä kylpypalju

mobiili kylpypalju
mobiilipalju takaa kuvattuna
Paljun sininen allas
Paljun harmaa allas
Kylpypaljun nurkan yksityiskohdat
Paljun savupiipun juuri
Arvioitu toimitusaika: 
6 viikkoa
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
7 300 €

Siirrettävä kylpypalju alumiinialtaalla | Mobiilipalju

Alumiinialtaalla varustettu kevyt ja kompakti vedettävä kylpypalju on helppo kuljettaa minkä tahansa auton perässä. Tätä mobiilipaljua on vaivatonta siirrellä kodin ja mökin välillä tai vaikkapa kuljettaa mukana tuttavien luona vieraillessa, jos heillä ei vielä ole omaa paljua. Ja jos itsellä ei satu olemaan johonkin aikaan käyttöä paljulle, niin sitä voi vaikka vuokrata kohtuullista korvausta vastaan.

Metallinen mobiilipaljun runko kestää huonojenkin mökkiteiden retuutukset väsymättä.

Allas on pulverimaalattua 3 mm:n vahvuista merialumiinia ja ulkoverhous kuvioitua koivuvaneria, joka homesuojatun värikäsittelyn jälkeen on lakattu kestävällä uretaanilakalla.

Mobiilipaljun altaan järkevän rakenteen ansiosta vesitilavuus on ainoastaan 1600 litraa reilusta koosta huolimatta. Kylpijöitä paljuun sopii 6-8 henkilöä kerrallaan riippuen kylpijöiden koosta.

Reilun kokoinen alumiinista valmistettu saranoitu tavaralaatikko on näppärä oivallus portaikon, polttopuiden, letkun ym. tarvikkeiden kuljetukseen. Laatikko on varustettu kunnollisin lukitussalvoin ja kannen tiivistein.

Paljun kansi on kestävää lasikuitua ja kahdella sivulla on kahvat helpottamassa kannen siirtelyä.

Tehokas integroitu kamiina lämmittää kylpypaljun kylpykuntoon n. 2,5 tunnissa. Kamiinan pesän pituus on 120 cm. Savupiippu ja hattu sekä nuohoustyökalu sisältyvät toimitukseen.

Portaat ovat alumiinirunkoiset ja varustettu puuaskelmin.

Paljun allas on ympäriinsä eristetty 30 mm:n uretaanieristeellä ja paljun polttomaalattu alumiininen sisäallas on todella siisti ja helppo pitää puhtaana. Altaan värivaihtoehdot ovat sininen ja harmaa. Myös muut värit voidaan toimittaa RAL värikartan mukaan 100 euron lisähintaan. Maalauksen päällä on vielä lisäsuojana väritön uretaanilakka!

Alumiinipaljun pohjassa on kanttaukset sekä kaato poistoventtiiliä kohti, joten se tyhjenee kokonaan ilman pohjalle jääviä "lätäköitä".

Viimeistellyt yksityiskohdat ovat hioutuneet vuosien tuotekehityksen myötä. Kylpypaljun reunus on valmistettu kestävästä ja vääntyilemättömästä koivuvanerista. Paljun lasikuitukannen reuna on suojattu muovisella reunanauhalla, joten kannen liikuttelu reunuksen päällä ei aiheuta naarmuuntumista.

Kylpypaljun savupiippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on varustettu lämpösuojalla.

Siirrettävän paljun rekisteriotteeseen merkitty omapaino on ainoastaan 440 kg kokonaispaino noin 550 kg. Vakuutusmaksu on vähän yli 20 eur/v.

Rekisteröinti on todella helppoa, käynti katsastuskonttorilla papereiden kanssa riittää ja saat kilven mukaan.

Tämän tuotteen toimitustapa on sovittava erikseen, normaalit rahditustavat eivät onnistu. Rekisteröintiasiakirjojen vuoksi luovutus täytyy tehdä henkilökohtaisesti. Nouto Töysästä on yleisin toimitustapa.

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Ei vielä arvosteluja