Pulpettikattoinen pihasauna 14

Moderni pihasauna pulpettikattoisena
Moderni pihasauna
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
5 920 €

Moderni pihasauna pulpettikattoisena

Valmistettu 70 mm:n vahvuisesta höylähirrrestä. Tilava pulpettikattoinen sauna antaa hapekkaat löylyt ja saunatupaa voi käyttää tarvittaessa lisämajoitus tilana. Katetulla verannalla on mukava vilvoitella saunomisen jälkeen.

Sauna on hinnoiteltu lähtökohtaisesti peltikatevalmiudella sisältäen myös räystään aluslaudoituksen, huopakatevalmius on optiona (katon umpinainen ponttilaudoitus). Lisäksi on mahdollisuus lisätä toimitukseen musta palahuopakate sisältäen reunakaistat ja reunapellit sekä vesikatteen kiinnitystarvikkeet.

Lauteet sekä laudejakkara sisältyvät toimitukseen valmiina lämpökäsiteltyinä elementteinä, kiukaan ja savupiipun hankinta kuuluu asiakkaalle.

Pihasauna toimitetaan helposti pystytettävänä osatoimituksena ja selkeät kokoonpano-ohjeet sisältyvät toimitukseen. Myös kaikki kiinnitystarvikkeet sisältyvät pihasaunan toimitukseen.

Ikkunat ja ovet ovat 2-kertaisilla lämpölasielementeillä varustettuja.

Toimitukseen sisältyy kaksi 8*19 ovea ja kolme ikkunaa. Ovet on varustettu 4190 lukkorungoilla, jolloin niihin voi asentaa vaikka Abloy lukkopesän. Saunan ja saunatuvan pystyikkunat ovat avattavia sivusaranoituja kooltaan 4*12 ja saunan vaakaikkuna yläsaranoitu 12*5 kokoinen.

Lisäksi toimitus sisältää sisäkaton paneelauksen, terassin lattialaudoituksen sekä saunatuvan ja saunan ponttilattian. Saunan ponttilattia on kaksiosainen kaadoiltaan 1:100 ja näiden välissä on pieni rako josta vesi pääsee valumaan lattian alla olevaan kouruun pois johdettavaksi. Kouru sisältyy toimitukseen.  

Tämän tuotteen normaali toimitus edellyttää, että purkupaikalle on saatavilla trukki tai trukkipiikeillä varustettu traktori jakelun tapahtuessa, ajankohta sovitaan ennakkoon. Jos jakelu joudutaan suorittamaan nosturiautolla, tästä aiheutuu yleensä huomattavia lisäkustannuksia.

Jos kuitenkin haluat toimituksen nosturiautolla, niin olethan meihin yhteydessä ja sovitaan edullisin ja järkevin jakelutapa!

P.S. Myös nouto sovitusta DB Schenkerin (Kiitolinjan) terminaalista onnistuu ja kustannukset ovat tällöin edulliset.

  • pohjan ala 13,5 m(3200*4210)
  • katon pinta-ala on 21 m2
  • saunan ala 5,8 m(3200*1800)
  • saunatuvan ala 3,4 m(1560*2200)
  • verannan ala 3,2 m2 (1430*2200)

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Ei vielä arvosteluja