Pulpettikattoinen pihasauna 8

Pihasauna 8 m2
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa
⇓ Valitse varustelu ⇓: 
4 720 €

Pulpettikattoinen pihasauna 8 m2

Valmistumateriaalina on 70 mm:n vahvuinen höylähirsi. 

Sauna on hinnoiteltu lähtökohtaisesti peltikatevalmiudella sisältäen myös räystään aluslaudoituksen, huopakatevalmius on optiona (katon umpinainen ponttilaudoitus). Lisäksi on mahdollisuus lisätä toimitukseen musta palahuopakate sisältäen reunakaistat ja reunapellit sekä vesikatteen kiinnitystarvikkeet.

Lauteet sekä laudejakkara sisältyvät toimitukseen valmiina lämpökäsiteltyinä elementteinä, kiukaan ja savupiipun hankinta kuuluu asiakkaalle.

Pihasauna toimitetaan helposti pystytettävänä osatoimituksena ja selkeät kokoonpano-ohjeet sisältyvät toimitukseen. Myös kaikki kiinnitystarvikkeet sisältyvät pihasaunan toimitukseen.

Ikkunat ja ovet ovat 2-kertaisilla lämpölasielementeillä varustettuja.

Toimitukseen sisältyy kaksi 8*19 ovea ja kaksi ikkunaa. Ovet on varustettu 4190 lukkorungoilla, jolloin niihin voi asentaa vaikka Abloy lukkopesän. Saunatuvan pystyikkuna on avattava sivusaranoitu kooltaan 4*12 ja saunan vaakaikkuna yläsaranoitu 12*5 kokoinen.

Lisäksi toimitus sisältää sisäkaton paneelauksen sekä saunatuvan ja saunan ponttilattian. Saunan ponttilattia on kaksiosainen kaadoiltaan 1:100 ja näiden välissä on pieni rako josta vesi pääsee valumaan lattian alla olevaan kouruun pois johdettavaksi. Kouru sisältyy toimitukseen.  

Tämän tuotteen normaali toimitus edellyttää, että purkupaikalle on saatavilla trukki tai trukkipiikeillä varustettu traktori jakelun tapahtuessa, ajankohta sovitaan ennakkoon. Jos jakelu joudutaan suorittamaan nosturiautolla, tästä aiheutuu yleensä huomattavia lisäkustannuksia.

Jos kuitenkin haluat toimituksen nosturiautolla, niin olethan meihin yhteydessä ja sovitaan edullisin ja järkevin jakelutapa!

P.S. Myös nouto sovitusta DB Schenkerin (Kiitolinjan) terminaalista onnistuu ja kustannukset ovat tällöin edulliset.

LiiteKoko
PDF icon Julkisivukuvat36.32 KB
PDF icon Pohjapiirros75.56 KB
PDF icon Leikkaus322.28 KB
  • pohjan ala 8,2 m(2140*3810)

Lisää uusi kommentti

Arvostele tuote: 
Ei vielä arvosteluja