Yritysinfo

Wood-Group.fi on useiden eri pohjalaisten yritysten tuotteiden markkinointiin panostava verkkokauppa. Olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään materiaalihankinnan, tuotannon ja markkinoinnin kehittämisessä.

Kotimaista laatua järkihintaan

Pitkäjänteinen yhteen hiileen puhaltaminen on auttanut meitä niin hankintojen kilpailuttamisessa kuin myös muiden toimintojen tehostamisessa. Olemme kustannustehokkaita ja siksi voimme tarjota Sinulle kunnon materiaaleista valmistettuja kotimaisia tuotteita järkihintaan.

Wood-Group:in tarina

Tarina alkaa vuosituhannen alussa, vuonna 2002. Tuolloin Suomenselällä, kuusiokuntien alueella viritettiin puualan yritysten markkinoinnin yhteistyötä EU-hankkeen turvin.

Salopuun yrittäjä Kari Salo lähti hankkeen ruoriin ja sai mukaan kymmenkunta seutukunnan puualan yrittäjää. Oltiin esillä messuilla yhteisosastoilla ja suunniteltiin uusia tuotteita olemassa olevien lisäksi. Silloin myös rakennettiin yhteiset kotisivut. Sivut olivat osalle yrityksistä ensimmäinen mahdollisuus saada tuotteensa kunnolla nähtäville.

Hanke päättyi muutamaa vuotta myöhemmin ja Wood-Group muuttui Salopuun aputoiminimeksi. Yhteistyö ei kuitenkaan loppunut, markkinoinnin lisäksi sitä on syvennetty myös tuotesuunnittelussa.

Salopuu Oy yrityksenä on jo yli 36 vuoden ikäinen, yritys perustettiin vuonna 1987.