Wood-Group uuden verkkokaupan valmistelua…

Wood-Group sivuston etusivun kuva

Tällä hetkellä uuden Wood-Group verkkokaupan julkaisu odottaa vielä viimeistelyä. Pyrin pian saamaan tämän uuden paketin julkaisukuntoon. Uuden alustan käyttöönotto vaatii kuitenkin paljon opiskelua tyyliin pari askelta eteenpäin ja vähintään yksi askel taaksepäin. Mutta kuitenkin, kyllä se tästä… Lisäämme tuotteita ja pian on aika tehdä suuri muutos aiempaan versioon. Aiemmin oli käytössä Drupal ja Commerce, nyt WordPress ja Woocommerce. Mielenkiintoista on nähdä kuinka pysymme hakukoneiden tuloksissa mukana!

Yksi ajatus “Wood-Group uuden verkkokaupan valmistelua…

 1. admin sanoo

  Uusi Verkkokauppa Avattu: Laaja Valikoima Pihavarastoja, Autokatoksia ja Paljon Muuta

  Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että uusi verkkokauppamme on nyt auki! Nopeus on kohdallaan ja valikoimamme on laajempi kuin koskaan.

  ELEMENTTIRAKENTEISET PIHAVARASTOT

  Yksi suosituimmista tuotekategorioistamme on elementtirakenteiset pihavarastot. Nämä varastot ovat kestäviä, helppoja koota ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

  TALOYHTIÖIDEN JÄTEKATOKSET

  Tarjoamme myös taloyhtiöille jätekatoksia. Ne ovat käytännöllisiä, tilavia ja ne voidaan suunnitella ja valmistaa asiakkaan toiveiden mukaan.

  AUTOKATOKSET

  Autokatoksemme ovat saatavilla eri kokoisina – yhdelle, kahdelle tai useammalle autolle. Ne tarjoavat suojan sääolosuhteilta ja pitävät autosi turvassa.

  KATTOVERSIOT

  Tarjoamme kolme erilaista kattoversiota: pulpettikatto, harjakatto sekä murtoharjainen katto. Jokainen kattotyyppi tarjoaa omanlaisensa suojan ja ulkonäön.

  VARUSTELUT

  Meiltä löytyy todella runsaasti erilaisia varusteluita. Voit räätälöidä varastosi tai autokatoksesi juuri sellaiseksi kuin haluat.

  LÄMPÖISET VARASTOT JA AUTOTALLIT SEKÄ NÄIDEN YHDISTELMÄT

  Tarjoamme myös lämpöisiä varastoja ja autokatoksia. Ne ovat erinomainen valinta, jos haluat säilyttää tavaroitasi lämpimässä ja kuivassa tilassa.

  Tervetuloa tutustumaan uuteen verkkokauppaamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *